Spelmöjligheter

Idag kan man spela på precis allt och det är så klart något som ökar spelmöjligheterna för dig även om du inte är van vid vadslagningar. Det som gör det mest spännande att spela på odds är att det just finns en oviss upplösning och du kan betta på vilken part som kommer att vinna. Du kan spela på fler odds än vad du kan tänka dig, helt enkelt finns det enorma möjligheter för spel. Förr kunde man enbart spela på sport, och här i Sverige var vi till och med så begränsade att det bara var fotboll, trav och hockey man kunde spela på. Som tur är blir bettingsajterna fler och fler och spelutbudet blir bara bredare och bredare.

För dig som är helt nybörjare kan vi förklara kort vad odds är och vad det går ut på. Betting är en vadslagning där du satsar pengar på ett visst alternativ som är framlagt för dig och därefter kommer du kunna se hur det går samt vilket resultat det blir. Om du har gissat rätt, kommer du enligt svenska betting regler att vinna tillbaka din summa multiplicerat det oddset som funnits. Till exempel om du spelar på odds på 2.0 med 100 kronor, vinner du får du 2 gånger 100 kronor och det betyder du totalt får utbetalt 200 kronor av spelbolaget.

 

När du spelar på odds online är inte spelmarknaden lika reglerad som om du skulle spela via Svenska Spel, det vill säga på Stryktipset eller Europatipset. Med licenser från andra länder i Europa såsom Malta och Gibraltar är det lagligt att bedriva vadslagning på internet och svenska staten kan inte kontrollera vad du spelar på fullt ut. Online spelbolag är väldigt duktiga på att driva bettingen framåt för de bästa odds på nätet och lägga fram ett brett utbud av sporter samt annat du kan betta på. Det finns massor, och lite till att välja på i spelmöjligheter, läs tips och recensioner för att få ett säkert spelande på internet.

Svenska nationalsporten, fotboll…

… är den sport som är mest populärt att betta på i Sverige och det är så klart många spelares favoritsport. Fotboll är även ett bra exempel på en sport där spelandet har expanderat väldigt mycket. Från att det bara gick att spela på de riktigt stora ligorna och ofta bara de inhemska matcherna, till något helt annat. Du kan numera spela betting på fotboll på alla nivåer och divisioner i nästan alla världens länder, vilket minst sagt är spännande. Det kan gå från Champions League till att du kan spela på odds på amatörmatcher. Den stora bredden är något alldeles unikt och har utvecklats under många år. Tack vare mästerskap, turneringar och ligor runt om i världen är fotboll även en sport som du kan betta 365 dagar om året.

Trav är en sport…

… som du också kommer kunna spela betting året runt på trots att det kan tyckas vara kopplat till en säsong. Trav är en fin sommarsport som lockar många besökare till spel på odds, gärna vill du då spela direkt på travbanan. Det är ett av Sveriges mest populära spelalternativ och det har dragit många spelare i många år, så många att det anses som bra betting även för nybörjare. Enkla spelmöjligheter är nyckeln till att många kan spela på trav online. I och med att spelmöjligheterna har ökat så kan du numera även spela på trav på vintern. Dessutom kan du nu också spela på utländska travlopp via online spel.

Det finns mer än bara sport…

… att betta på trots att betting på fotboll och trav är väldigt stora idag. Tänk dig något som du skulle kunna slå vad om sök upp det sedan på internet, det förvånar oss inte om du hittar det på några sekunder. Du kan spela på nästan vad som helst och som vi tidigare nämnt, det är en väldigt bred marknad. Med många spelbolag som riktar sig till olika typer av spelare tillkommer bredden och utbudet blir större ju fler som spelar på odds online. På något sätt är det alltid konsumenten eller kunden som bestämmer utbudet på marknaden och det här gäller även i spelbranschen där spelare har en enorm kraft att påverka.

Så vad kan du spela odds på mer än bara sport och idrott? För dig som inte är sportintresserad, finns det odds på val av politiker och vilket väder det kommer att vara på midsommar nästa år till exempel. Det kan också innehålla vadslagning om när kungen kommer att avgå, då kan du betta på kronprinsessans ålder eller vilket år som det hela kommer hända. Det går även att spela på vem som ska vinna nästa Idol vilket kan vara spännande eftersom du kan rösta och därmed påverka resultatet. Samma gäller i svenska nöjeslivet som  till exempel vem kommer att komma tvåa i underhållningsprogrammet Let’s dance och så vidare. Ja det verkar inte finnas några som helst gränser och det kan många oddsspelare skatta sig lyckliga för.