Spelmöjligheter

Idag kan man spela på precis allt, om det finns något som har en oviss upplösning, ja då går det att spela på. Det finns odds på allt du kan tänka dig helt enkelt. Förr kunde man enbart spela på sport och här i Sverige var vi till och med så begränsade att det bara var fotboll, trav och hockey man kunde spela på. Så är det alltså inte längre, bettingsajterna blir fler och fler och spelutbudet blir bara bredare och bredare.

Fotboll

Fotbollen är ett ganska bra exempel på en sport där spelandet har expanderat väldigt. Från att det bara gick att spela på de riktigt stora ligorna och ofta bara den inhemska i sitt eget land. Kan man numera spela på alla divisioner i alla länder nästan, du kan tillexempel spela på odds på Korpenmatcher till och med. Online är inte spelmarknaden lika reglerad, staten kan inte kontrollera vad du spelar på fullt ut. Det finns massor och lite till att välja på.

Mer än bara sport

Idag finns det alltså så mycket mer än bara sport att betta på. Tänk dig något som skulle kunna ha odds att spela på. Sök sedan online, det förvånar mig inte om du hittar det på några sekunder. Man kan spela på nästan vad som helst. Det finns odds på val av politiker, vilket väder det kommer att vara på midsommar nästa år. När kungen kommer att avgå, vem som ska vinna nästa Idol. Vem som kommer att komma tvåa i Let’s dance och så vidare. Ja det verkar inte finnas några som helst gränser. Om du kan tänka dig det, ja då är risken stor att det finns.