Bra betting

Om man inte tidigare har haft insikt i bettingvärlden kan det vara svårt att veta vart man ska börja någonstans. Vilka bettingbolag som är de bästa för nybörjare etc. Enkelt kan man säga som så att det är bäst att börja hos de stora och väletablerade bolagen. Om svenska är ditt första språk bör du även välja ett bettingbolag som tillhandahåller en bettingsajt helt på svenska och med svensk kundsupport. Nu ska vi ge dig några tips på riktigt bra bettingsajter online:

Svenska spel

Detta företag bör du känna till, det är det spelföretag som funnits längst i Sverige och som fortfarande är verksamt idag. På deras hemsida kan du spela på massor av odds och det är både enkelt och roligt. Dem kanske inte är mest kända för just betting utan mer för sina lotter som Triss och för sina spelkuponger som Tipset etc. Men Tipset är ju faktiskt en slags betting på odds det med. Även om det där endast gäller att gissa resultatet. Utöver dessa traditionella spel som Svenska spel är kända för så har dem alltså en stor avdelning med betting på odds på sin hemsida.

Eftersom att allt är på svenska är det lätt att förstå hur det går till och du hittar utförliga och enkla förklaringar till allt på deras sida. Kanske är det här man ska börja om man aldrig spelat förut och vill känna sig trygg.

Unibet

Du har säkert hört talas om Unibet, det går reklam för dem på tv hela tiden och på nätet hittar du deras reklam lite överallt. Redan 1997 lanserade dem sin spelsajt och idag är dem rejält väletablerade på spelmarknaden. Faktum är att dem är ett av de allra största företagen i hela Norden när det kommer till betting online. Det är lätt att förstå hur man ska göra för att spela här och dessutom har dem en mycket bra kundtjänst för dig som blir osäker på något.

Det är en enkel sajt att förstå sig på och dem har ett gigantiskt spelutbud utan att det ser rörigt ut. Du kan spela på både vanlig odds och på liveodds och dessutom kan du se matcher livestreamade på sidan. Om man vill går det att spela på odds hos Unibet genom sin telefon och även den tekniken fungerar smidigt och är enkel att använda även för nybörjaren.

Betsafe

Detta är ett något yngre bettingbolag men med det inte sagt att dem skulle vara sämre. Betsafe har ett mycket väletablerat varumärke i spelvärlden och det av en anledning. Här trivs kunderna och det är inte krångligt att använda hemsidan. Det finns massor av bra betting, både på sport, andra evenemang och livebetting så klart. Något som dem verkligen har satsat på är att man som kund här ska kunna betta på precis allt. Så även om dem kanske inte är så breda inom just en sport så finns det så mycket mer att välja mellan. Du kan hitta odds på politiska händelser, väder och nöjesprogram med mera.

Betsafe har sedan 2006 blivit en stor aktör på spelmarknaden att räkna med och allt finns på svenska.