Betting året runt

För de spelare som verkligen älskar att spela och göra vadslagning på sport är betting året runt perfekt. Även om du inte tenderar att vilja spela runt hela året kanske dina idrotter hjälper dig genom att ligga på olika säsonger och då få en jämn fördelning över årets månader. Då kan det vara bra ändå att ha koll på hur du spelar på odds 365 dagar om året och vad du kan tänka på. Läs vår guide om årsbetting med hjälp av tips och trix för största möjliga underhållning på betting och odds online.

Spela på odds året runt…

… betyder att du, oberoende av månad kan ta del av högklassiga odds och speltips för att bli vinnare på betting året runt. Detta kan passa många spelare som under årets gång vill vinna på odds och hinna mycket betting på ett år. Under 365 dagar av betting kommer du definitivt lära dig hur du gör, vad du  ska tänka på och vilka de bästa oddsen är. För att bli riktigt bra på att spela på odds kan du även ta del av följande information för att få koll på både marknaden men även alternativa spelsätt.

För att kunna spela på betting behöver du veta vad det är och det är inte lätt för alla att veta. Odds är en vadslagning som betyder att du kan satsa pengar på diverse sporter och olika typer av evenemang. Det kan vara klassiker som att ett lag vinner en fotbollsmatch men också vilket lag vinner första halvleken eller vilket lag som får flest hörnor. Det kan även innebära vilken spelare som blir utsedd till matchens bästa eller om en viss spelare får ett antal utvisningar med mera. Massor av olika speltips och spelmöjligheter finns att välja mellan, allt för storspelare och nybörjare.

Det finns olika sätt för dig att spela och det är mycket enkelt. Antingen kan du gå till närmaste ombud för att köpa Stryktipset, Europatipset eller V75 med mera. Då fyller du i vad du vill betta på och sen lämnar in till ombudet som senare skickar vidare till Svenska Spel där ditt resultat räknas in. Du följer sedan matchen med ett kvitto och tar ut dina vinster genom att lämna in. Om du inte vill spela betting på det här sättet kan du besöka ett online spelbolag och detta är troligtvis vanligare just nu än att besöka ett ombud. Här du kan välja en spelsida som passar dig och ta del av allt som den innehar, även kunskap om olika sporter och de senaste nyheterna.

Viktigt att tänka på…

… när du vill spela på betting 365 dagar om året är nedanstående punkter. Vi har tagit upp det som vi tror att du kommer ha störst nytta av, vare sig du är rookie eller om du är van att spela på odds på nätet. Bra betting kommer inte bara av sig själv utan först gör du några misstag men för att du ska få bästa start är det viktigt att läsa på hur bettar du på sport.

1.  Spela ansvarsfullt

Det första du ska tänka på när du spela på odds online är att inte spela för mycket. Kan du inte ta del av bettingtips året runt eftersom din ekonomi inte håller för det, gör då inte det och satsa aldrig mer än vad du har råd att förlora. För att du ska kunna genomföra detta behöver du se över din ekonomi och sätta gränser därefter. Om du stöter på problem eller riskerar beroende av spel online ska du kontakta spelbolag eller hjälporganisationer mot spelmissbruk.

2. Välj spelbolag med omsorg

En säker upplevelse online börjar med att du väljer rätt bettingsajt eller online casino. Det finns en rad dåliga spelportaler och här vill du inte vistas, det för din egna upplevelse och trygghet. Välj rätt genom att jämföra spelbolag mot varandra och det kan du göra med jämna mellanrum för att se om det finna nya oddssajter för spelvinster. Vad som gäller är helt enkelt att hitta en bettingsajt som verkligen passar dig för skönast vistelse under hela året runt av betting och där du kan spela på ett spelutbud av rätt kvalité för dig som individ. Se till att kolla upp om bolaget har en riktig spellicens eller inte. Om licensen är utfärdad inom EU/EES så är dessutom dina vinster skattefria.

3. Variera sporter för diverse säsonger

För att få en ultimat upplevelse är det bäst att du varierar sporter utan efter dess säsonger. Det kan bli oväntade kombinationer där du spelar på flera sporter samtidigt eller ett direkt byte av två sporter som passar dig perfekt. Ett exempel är att du bettar på odds på fotboll under sommaren och när det börjar bli kallt får hockeyn ta över och bli större del av ditt spelande på vintersäsongen. Det kommer bli en oslagbar betting året runt och det hjälper om du finner ett par sådana här sporter som du kan kombinera. Kolla även upp om det är några större evenemang under året, som OS eller VM. Dessa är fantastiska att spela på och kommer ge dig fina odds.

4. Säsongsbonusar

Du som är en van spelare och har spelat med bonusar tidigare, vet precis vad det handlar om. Det är väldigt enkelt att ta del av nya oddsbonusar och andra förmåner, bara du vet var du ska leta. Om du bettar året runt kommer du att märka att vissa spelbolag har en eller flera sportbonusar som ligger tillgängligt på olika säsonger. Kolla upp dessa och anpassa ditt spelande efter bonuspengar som ger dig mer att spela gratis betting online för.